GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ανείπωτη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα

«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία", υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος ...


«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία", υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Αττική και προσθέτει:
"Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.
Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη".  

1 σχόλιο

  1. Η Μάνδρα δεν πνίγηκε από το πολύ ΝΕΡΌ άλλα από την ΛΆΣΠΗ..Η ΟΠΟΊΑ Θα έλθει σε λίγο χρόνο ΑΠΟ την κλιματική αλλαγή ..Όταν τα Βουνά είναι καμένα ΚΑΙ μια σταγόνα να πέσει θα κατεβαίνουν λάσπες πέτρες και η διέξοδος τους προς την θάλασσα θα είναι ο εκάστοτε δρόμος ΑΛΛΑ θα παρασέρνει στο διάβα του τα ΠΆΝΤΑ...Η εκδίκηση του πλανήτη ήλθε ΌΧΙ ΘΑ ΈΛΘΕΙ!!!!!!200 Χρόνια χωρίς χάρτες χωρίς πολεοδομικό σχεδιασμό μαζί με την κλιματική αλλαγή ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΑΚΌΜΑ ΤΊΠΟΤΑ..





    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση