GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Η κυβέρνηση είναι χαμένη στους μεσάζοντες - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής άσκησε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας «για κ...


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής άσκησε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας «για κυβέρνηση που είναι χαμένη στους μεσάζοντες και για πρωθυπουργό που προσπαθεί να συγκαλύψει μια σκανδαλώδη υπόθεση». «Σφιχταγκαλιασμένοι πηγαίνετε στις εκλογές» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε ότι είναι μείζον το ζήτημα με τη δεύτερη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για συμφωνία με τον μεσάζοντα που υπογράφει και ο κ. Τσίπρας.
Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι επιχειρεί να εξαπατήσει τη Βουλή και με την συμπεριφορά του και ότι δεν σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις. « Ο κ. Καμμένος επιχειρεί να εξαπατήσει τη Βουλή» τόνισε η κ. Γεννηματά, ενώ αναφερόμενη στον πρωθυπουργό είπε: «Σας είχε ενημερώσει ή όχι ο κ. Καμμένος; Αν ναι, είστε συνυπεύθυνος και πρέπει να λογοδοτήσετε. Αν όχι, τότε γιατί τον κρατάτε;».
Η κ. Γεννηματά κατέθεσε στα πρακτικά, τρία έγγραφα για την υπόθεση, σε συνεννόηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως είπε, καθώς και έγγραφο με το σχετικό άρθρο του νόμου που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ το 2011, όπου απαγορεύονται οι μεσάζοντες στις συμφωνίες αγοραπωλησίας στρατιωτικού υλικού. «Τα έγγραφα που κατέθεσα αποδεικνύουν, ότι μόνο με διακρατική συμφωνία κι όχι με μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο. Και δεύτερον, 300.000 κι όχι 10.000. Τα συνυπογράψαμε με τον κ. Θεοδωράκη τα έγγραφα. Τι φοβάστε; Ο Καμμένος τα έδωσε στη δημοσιότητα» ανέφερε.
Επίσης, απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά στελέχη, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε: «Απειλές προς τη δημοκρατική παράταξη δεν περνάνε, γιατί εμείς στείλαμε στη Δικαιοσύνη όσους έβαλαν το χέρι στο μέλι. Δεν φοβόμαστε, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ούτε να συγκαλύψουμε».
Αυστηρή κριτική άσκησε κ. Γεννηματά και στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, λέγοντας ότι με την απειλή που εξέφρασε για τον χειρισμό των απόρρητων εγγράφων, προσπάθησε να συγκαλύψει τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου.
Συγκεκριμένα είπε, ότι οι απειλές για ποινικοποίηση έγιναν το 1959 εις βάρος 159 στελεχών της Αριστεράς και του Μ. Γλέζου.
Όσον αφορά στον Νίκο Βούτση, τον κατηγόρησε για προσπάθεια φίμωσης και κρίνοντας «α λα κάρτ» ενώ απηύθυνε το ερώτημα: «Τι είναι αδίκημα; Η απόκρυψη κρίσιμων στοιχείων ή η αποκαλύψή τους;».

1 σχόλιο

  1. Είστε προδότες κυρία μου και ΜΙΑ και ΔΥΟ και ΤΡΙΣ και χίλιες δεκατρείς Όταν δίνετε διαβασμημένα έγραφα ->[απόρρητα] σε φιλικούς δημοσιογραφικούς σας κύκλους...

    Αν δώσουμε εμείς που ξέρουμε και έχουμε στην κατοχή μας πολλά διαβαθμισμένα έγραφα το τι είναι διαβασμημένο έγγραφο =>{απόρρητο} θα κάναμε της μυστικές υπηρεσίες της χώρα μας και το ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ....αυτό είναι το βαθύ παρακράτος απόστρατοι και ΝΥΝ αξιωματικοί πρέσβεις, δικαστές ΝΥΝ και πρώην ΑΥΤΌ ΠΛΗΡΏΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ που δεν τους ξήλωσε ΟΛΟΥΣ.. Οταν ο περιβόητος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έχει δικηγόρο τον ΒΟΡΙΔΗ.. Αν έχει Δώσει ο προδότης Λοβέρδος φόρα παρτίδα τα απόρρητα έγραφα που έχουν και κλείδες του ΣΤΡΑΤΟΎ Η Αμυνας της χώρας μας είναι στον ΑΈΡΑ ΑΠΌ ΈΝΑ μαλάκα πολιτικάντη..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση