GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρρήκτες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι ηθοποιού από το "Μπρούσκο"

Θύμα διάρρηξης έπεσε η ηθοποιός Παυλίνα Μαυρή που γνωρίσαμε μέσα από το "Μπρούσκο" το βράδυ του Σαββάτου, Η ίδια μπήκε αργά το...


Θύμα διάρρηξης έπεσε η ηθοποιός Παυλίνα Μαυρή που γνωρίσαμε μέσα από το "Μπρούσκο" το βράδυ του Σαββάτου,

Η ίδια μπήκε αργά το βράδυ στο σπίτι της και συνειδητοποίησε ότι η πόρτα του σπιτιού της, ήταν παραβιασμένη. Όπως αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκλεψαν όλα τα κοσμήματα αλλά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι της.

«Φτάνω σπίτι στις 9 το βράδυ. Βρίσκω την κλειδαριά της πόρτας παραβιασμένη. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έχουν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό. Ανοίγω την πόρτα μπαίνω μέσα και είναι όλα σχεδόν όπως τα άφησα το πρωί, τα έπιπλα όλα στη θέση τους εκτός από 2 ντουλαπάκια που είναι ανοικτά. Λέω αποτυχημένη απόπειρα θα τανε. Συγυρίζω το σπίτι και λέω δεν ψάχνεις να δεις αν πήρανε τίποτα από την αποθήκη… η αποθήκη άθικτη. Κόβω φρούτα για τα μικρά μου και μετά από 20 λεπτά που είμαι στο σπίτι προχωρώ προς τα πάνω. Και συνειδητοποιώ ότι με κλέψανε. Λεφτά, κοσμήματα όλα. Και δεν φτάνει το κλάμα και ο πανικός κλαίω και τα 30 ευρώ για το καθάρισμα που πήγε τσάμπα».

Πριν από εφτά μήνες η Παυλίνα Μαυρή έζησε ακόμη μια βραδιά τρόμου, όταν άγνωστος μπήκε στο σπίτι της από το παράθυρο. Η ηθοποιός έβαλε τις φωνές κι εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση