GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ένας άνδρας, ηλικίας 55-60 ετών, προσήχθη πριν από λίγη ώρα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 3...


Ένας άνδρας, ηλικίας 55-60 ετών, προσήχθη πριν από λίγη ώρα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είναι πιθανότατα χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα , όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δράστης, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και έδωσε το κινητό της τηλέφωνο σε κλεπταποδόχο.
Αργότερα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση