GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση με τον Μακρόν θα έχει ο πρωθυπουργός την Παρασκευή

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο Παρίσι προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πα...


Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο Παρίσι προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρήσεων. Την Παρασκευή δε, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την Ανατολική Εταιρική Σχέση, όπου συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών-μελών της ΕΕ και των έξι ανατολικών χωρών-εταίρων (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία).

1 σχόλιο

  1. θΑΥΜΑ ΘΑΎΜΑ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΈΒΓΑΛΕ ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ...
    Ρωτάτε Πως ευκολακι για το ΜΑΓΟ ΤΣΙΠΡΑ....Αν το οικογενειακό εισόδημα από 8-9 ανθρωπους ειναι 27 χιλιάδες ΔΗΛΕΔΗ ΑΠΟ 3000 ευρώ τον χρόνο ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ...και μπορεί να βάλει και ΦΌΡΟ Διότι ΈΧΟΥΝ στην τράπεζα χρήματα..

    ΑΜΕΑ με 80%αναπηρία φιλοξενούμενος από τα παιδιά του που τα ίδια του παιδιά που εοχυν την ατυχια να εργαζονται και να δηλονουν 24.000 διλιαδες ευρώ το χρόνο χάνει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ του ΜΑΓΟΥ ΔΙΌΤΙ ΥΠΕΡΒΑΊΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ο δε ΑΜΕΑ ΔΕΝ έχει ούτε ακίνητο ούτε αυτοκίνητο ούτε κατάθεσης και του κόψανε και το ΕΚΑΣ..


    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΊ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;;ΜΠΑ!!!! ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕΓΆΛΗ....ΤΌΣΗ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΉΛΘΕ ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ;;; ΆΝΤΕ ΣΕ ΈΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση