GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Νότια Γαλλία - ΒΙΝΤΕΟ

Της Μαρίας Δεναξά Νωρίτερα απ ότι περίμεναν οι μετεωρολόγοι έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Νότια Γαλλία. Στο όρος Olmes στα Πυρηναία, όπου χ...


Της Μαρίας Δεναξά

Νωρίτερα απ ότι περίμεναν οι μετεωρολόγοι έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Νότια Γαλλία. Στο όρος Olmes στα Πυρηναία, όπου χιονίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το χιόνι έφθασε τα 20 εκατοστά. Για την ώρα τα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής δεν προβλέπεται να ανοίξουν πριν από τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι πρώτοι λάτρεις του σκι έκαναν την εμφάνιση τους στις χιονοδρομικές πίστες.

"10 εκατοστά χιονιού έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο όρος Olmes. Κοιτάξτε σ αυτή τη μπάρα δεν υπήρχε χιόνι χθες το βράδυ και σήμερα είναι καλυμμένη με ένα παχύ στρώμα χιονιού" αναφέρει η δημοσιογράφος στο παρακάτω βίντεο.

"Υπήρξαν άνθρωποι που έκαναν σκι χθες αλλά δεν το συνιστώ γιατί μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις", δήλωσε ένας υπεύθυνος χιονοδρομικού κέντρου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση