GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: "Ο κ. Τσίπρας θα μοιράσει τα λεφτά εκείνων που πασχίζουν καθημερινά να πληρώσουν τους αβάσταχτους φόρους του"

Η εξόντωση της μεσαίας τάξης συνεχίζεται συστηματικά, αναφέρει το Ποτάμι αναφερόμενο στην εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. "...


Η εξόντωση της μεσαίας τάξης συνεχίζεται συστηματικά, αναφέρει το Ποτάμι αναφερόμενο στην εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

"Όταν ένας πολιτικός μοιράζει λεφτά, δεν τα μοιράζει από την τσέπη του. Τα λεφτά που ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι από την τσέπη εκείνων που πασχίζουν καθημερινά να πληρώσουν τους αβάσταχτους φόρους του. Γι΄αυτούς ούτε κουβέντα! Η εξόντωση της μεσαίας τάξης συνεχίζεται συστηματικά. Δεν τον ενδιαφέρει ότι σε λίγο δεν θα μπορούν να πληρώνουν φόρους όσοι έχουν απομείνει να εισφέρουν στα δημόσια ταμεία, οπότε τέλος και τα επιδόματα", αναφέρει το Ποτάμι και καταλήγει:

Υ.Γ. Οι εξαγγελίες γίνονται μια μέρα μετά τη χθεσινή μαζική προσέλευση στις κάλπες για το νέο προοδευτικό φορέα. Αν κοιτάξει προς τα πίσω θα μάθει ότι επιταγές μοίραζαν πολλοί, αλλά αυτοί που ξεγελάστηκαν ήταν λίγοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση