GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη δραματική επιχείρηση εντοπισμού οδηγού κάτω από τις λάσπες

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας με τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών που εί...


Ένα θρίλερ εξελίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας με τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών που είχαν, να προσπαθούν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν έναν άνδρα κάτω από έναν τράκτορα φορτηγού.

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, επρόκειτο για έναν 35χρονο άνδρα που έφυγε χθες το πρωί για το πρώτο του δρομολόγιο. Οι γονείς του και η σύντροφός του έχασαν κάθε ίχνος επικοινωνίας, αν και προσπαθούσαν σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας να μιλήσουν μαζί του, αλλά δεν κατέστη εφικτό.

Φίλοι και γνωστοί βγήκαν στους δρόμους για να τον ψάξουν και η καμπίνα του φορτηγού εντοπίστηκε στην εν λόγω περιοχή, όπου κατέφθασαν οι σωστικές δυνάμεις για να τον προσπαθήσουν να τον απεγκλωβίσουν.

Δείτε το βίντεο από το ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση