GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περισσότερες από χίλιες μαμάδες θήλασαν δημόσια στο Ζάππειο - ΦΩΤΟ

Δυναμικό «παρών» έδωσαν για άλλη μια χρονιά οι μαμάδες σε όλη την Ελλάδα, στον Όγδοο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που διοργανώ...


Δυναμικό «παρών» έδωσαν για άλλη μια χρονιά οι μαμάδες σε όλη την Ελλάδα, στον Όγδοο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Περισσότερες από 1.000 μαμάδες συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στις υπόλοιπες πόλεις, όπου διοργανώθηκε δημόσιος θηλασμός. Στη εκδήλωση μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στον κόσμο και πραγματοποιήθηκε συζήτηση σχετικά με τον μητρικό θηλασμό.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προώθηση, η ενημέρωση και η ενθάρρυνση σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Ζάππειου Μεγάρου, στο Facebook και όπως τις ανέβασαν μαμάδες, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση