GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοσιαλιστική φραπεδιά και ΓΑΠ κέικ στο πιο Πράσινο καφέ που έγινε ποτέ

Ανήμερα του Αγίου Ανδρέα για λόγους ευνόητους, το πρώτο Πασοκικό μαγαζί ανοίγει της πύλες του για να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες...


Ανήμερα του Αγίου Ανδρέα για λόγους ευνόητους, το πρώτο Πασοκικό μαγαζί ανοίγει της πύλες του για να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες.

Οι εμπνευστές του, θέλησαν να κάνουν σήμερα τα εγκαίνια, τιμώντας τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, η φωτογραφία του οποίου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο χώρο του καταστήματος.

"Η αλλαγή" όπως το ονομάζουν, βρίσκεται στην οδό Βουτάδων 60 στο Γκάζι με ντεκόρ πιο... "πράσινη" από κάθε τι άλλο, που παραπέμπει στη δεκαετία του '80.

"Θες να γευτείς το «ψωμάκι που φάγαμε», να πιεις το περιώνυμο cocktail «ΠΑΣΟΚΙΤΟ» , να γλυκάνεις τους γευστικούς σου κάλυκες με ένα «ΠροφιΝΤΕΛΟΡ» ; Ο οινοχόος να σου σερβίρει «Μεθυσμένο Ήλιο», να βροντοχτυπάς τις χάντρες καθώς ρουφάς την αγνή «Σοσιαλιστική Φραπεδιά» ενώ αφήνεις τη Ρίτα να θωπεύει τους ακουστικούς σου αδένες;" αναφέρουν με χιούμορ στη σελίδα του καταστήματος στο facebook οι διαχειριστές της, καλώντας τον κόσμο να επισκεφθεί το μαγαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση