GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση για το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, είδαμε την Όλγα Πηλιάκη να λέει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως από τα πράγματα που έχει μαζί της στο ...


Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, είδαμε την Όλγα Πηλιάκη να λέει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως από τα πράγματα που έχει μαζί της στο Παλαουάν, είναι και ένα φυλαχτό που της έδωσε ο Ηλίας Βαλάσης.
Συγκεκριμένα η παίκτρια του Nomads δήλωσε: «Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις. Είναι ο Ηλίας Βαλάσης. Το φυλαχτό είναι από το Άγιο Όρος. Μου το έφερε για να το έχω μαζί μου και να με φυλάει και τον ευχαριστώ πολύ».
Ο Ηλίας Βαλάσης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε στην χώρα μας. Ο ίδιος θέλησε να πάρει θέση μετά την αποκάλυψη αυτή και με αφορμή μηνύματα που πήρε από διαδικτυακούς του φίλους.
«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. ” Αυτή” λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη. Την γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι. Αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι Ολυμπιονίκης και για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ, δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα και την επιβίωση, αλλά και ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις και στερεότυπα. Κι αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα, η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση