GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή του

Για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στον τρόπο ζωής του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μέμος Μπεγνής στη συνέντευξη του στο περιοδικό People: «Αν βγ...


Για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στον τρόπο ζωής του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μέμος Μπεγνής στη συνέντευξη του στο περιοδικό People:

«Αν βγω, θα πάω σε ένα ωραίο εστιατόριο να φάω παρέα με φίλους. Δεν μου αρέσει να πάω να χορέψω σε ένα club, θα το κάνω, αλλά πολύ σπάνια. Δεν μπορώ το συνωστισμό. Το χειρότερο όμως για εμένα είναι το τσιγάρο. Δεν μπορώ να το αναπνέω και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν βγαίνω. Σου μιλάει ένας πρώην φανατικός καπνιστής επί είκοσι χρόνια. Εδώ και τρία χρόνια, που δεν καπνίζω, δεν το ανέχομαι. Από την άλλη, έχω χορτάσει το έξω. Όταν είσαι 20 χρόνων, θα βγεις, θα πιεις, θα κάνεις βλακείες».

Πλέον, ο γνωστός ηθοποιός είναι φανατικός του υγιεινού τρόπου ζωής. «Έχω αλλάξει τη διατροφή μου εδώ και πολλά χρόνια, δεν τρώω κρέας, δεν τρώω γαλακτοκομικά, δεν πίνω αλκοόλ. Έχω γυμναστεί πολύ στη ζωή μου». Μπορεί να είναι δραστήριος, όμως σίγουρα δεν είναι των extreme sports. «Την αδρεναλίνη τη βρίσκω στη δουλειά μου, στις σχέσεις και στα χόμπι μου χωρίς να φτάνω τον εαυτό μου στα άκρα» εξηγεί.

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση