GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πολωνό Πρόεδρο - Τι συζήτησαν

Ζητήματα ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τ...


Ζητήματα ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Άντρζεϊ Ντούντα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη δικτύων ενέργειας και μεταφορών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν οι οδικές συνδέσεις των Βαλκανίων με την Ανατολική Ευρώπη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Πολωνός Πρόεδρος κάλεσε την Ελλάδα να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία Via Carpathia.

Επίσης, συζητήθηκε ο νέος ενεργειακός χάρτης της περιοχής. Υπενθυμίζεται, ότι η Ελλάδα και η Πολωνία είναι οι μόνες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες υπάρχουν προοπτικές για εισαγωγή σχιστολιθικού αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση