GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος Πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων ο Βασίλης Σπανάκης

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων εξελέγη ο Βασίλης Σπανάκης. Οι αρχαιρεσίες τόσο για τον Σύλλογο όσο και για ...


Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων εξελέγη ο Βασίλης Σπανάκης.
Οι αρχαιρεσίες τόσο για τον Σύλλογο όσο και για την Ομοσπονδία πραγματοποιήθηκαν στο ΣΕΦ στις 30 και 31 Οκτωβρίου με μεγάλη συμμετοχή, καθώς περισσότεροι από 3.000 εφοριακοί προσήλθαν στην κάλπη .
Η Δ.Α.Κ.Ε Εφοριακών για πρώτη φορά στα χρονικά αναδείχθηκε πρώτη δύναμη σε Αττική και Κυκλάδες ενώ για πρώτη φορά Πρόεδρος των Εφοριακών στην Αττική γίνεται από την πλευρά της ΔΑΚΕ.
Ο Βασίλης Σπανάκης είναι έμπειρο συνδικαλιστικό στέλεχος με μεγάλη αναγνώριση και ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις αφού η συγκρότηση του Προεδρείου έγινε με κριτήρια την αναλογική και διαπαραταξιακή του σύνθεση.
Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και με μεταπτυχιακές σπουδές στο City University του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση