GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κακοποίηση παιδιών σε νηπιαγωγείο στην Ιταλία

της Μαρίας Δεναξά Τρεις νηπιαγωγοί στο πρότυπο νηπιαγωγείο της πόλης Vercelli στην Ιταλία, τρομοκρατούσαν και κακοποιούσαν παιδάκια από...


της Μαρίας Δεναξά

Τρεις νηπιαγωγοί στο πρότυπο νηπιαγωγείο της πόλης Vercelli στην Ιταλία, τρομοκρατούσαν και κακοποιούσαν παιδάκια από 3-5 ετών.

Φωνές, ξύλο, απίστευτες τιμωρίες και απειλές ήταν η καθημερινότητα των μικρών παιδιών στο νηπιαγωγείο, ώσπου μια μητέρα ανήσυχη από την συμπεριφορά του παιδιού της, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές τοποθέτησαν κάμερες στο νηπιαγωγείο και κατέγραψαν τρομακτικές εικόνες. Οι τρεις δασκάλες ηλικίας περίπου 50 ετών, εκτός των άλλων ενθάρρυναν ακόμη και βιαιότητες μεταξύ των παιδιών. Τώρα αναμένεται να ανακριθούν από τις αρχές και να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Κινδυνεύουν με δέκα χρόνια φυλάκιση.

Στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια οι καταγγελίες για κακοποίηση στα σχολεία έχουν αυξηθεί. Το 2015 δυο δασκάλες καταδικάστηκαν σε δυο χρόνια φυλάκιση για κακοποίηση ανηλίκων. Το νέο σκάνδαλο αναζωπύρωσε τη συζήτηση στην Ιταλία για την τοποθέτηση συστήματος βιντεοεπιτήρησης σε σχολεία, γηροκομεία και κέντρα αναπήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση