GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αν δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην γενικού διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρου Παπαδημητρίου την προσεχή Τρίτη εφόσον δεν προσέλθει να καταθέσει απ...


Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην γενικού διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρου Παπαδημητρίου την προσεχή Τρίτη εφόσον δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία.
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε ότι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Γεννηματά Νίκος Γεωργακούλιας έστειλε την γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του μάρτυρα.  Όπως σημείωσε, «κατηγορηματικά ο κ. καθηγητής αφού περιγράφει τους τρόπους εξέτασης και τα ευρήματα βεβαιώνει ότι δεν εμφανίζει κανένα έλλειμμα, δεν έχει επηρεασμό μνήμης ή κρίσης και ότι η νευρολογική του κατάσταση του επιτρέπε να διάγει μία πλήρως κανονική καθημερινότητα»».
Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας.
"Η μόνη και η έσχατη επιλογή που έχουμε είναι να του απευθύνουμε πρόσκληση εμφάνισης συγκεκριμένη μέρα και ώρα συνοδευόμενη όμως από παραγγελία βίαιης προσαγωγής, όπως ορίζουν οι κανόνες του κώδικα ποινικής δικονομίας" επεσήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση