Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

  Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αν δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ


  Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην γενικού διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρου Παπαδημητρίου την προσεχή Τρίτη εφόσον δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία.
  Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε ότι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Γεννηματά Νίκος Γεωργακούλιας έστειλε την γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του μάρτυρα.  Όπως σημείωσε, «κατηγορηματικά ο κ. καθηγητής αφού περιγράφει τους τρόπους εξέτασης και τα ευρήματα βεβαιώνει ότι δεν εμφανίζει κανένα έλλειμμα, δεν έχει επηρεασμό μνήμης ή κρίσης και ότι η νευρολογική του κατάσταση του επιτρέπε να διάγει μία πλήρως κανονική καθημερινότητα»».
  Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας.
  "Η μόνη και η έσχατη επιλογή που έχουμε είναι να του απευθύνουμε πρόσκληση εμφάνισης συγκεκριμένη μέρα και ώρα συνοδευόμενη όμως από παραγγελία βίαιης προσαγωγής, όπως ορίζουν οι κανόνες του κώδικα ποινικής δικονομίας" επεσήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αν δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr