GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το εστιατόριο για γυμνιστές στο Παρίσι- ΦΩΤΟ

Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στο Παρίσι. Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες δεν βγάζουν απλά το παλτό τους για ...


Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στο Παρίσι. Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες δεν βγάζουν απλά το παλτό τους για να καθίσουν να απολαύσουν γεύσεις υψηλής μαγειρικής τέχνης, πρέπει να γδυθούν εντελώς!

Το «O'Naturel» άνοιξε μολις πριν λίγες ημέρες στο δωδέκατο διαμέρισμα της Πόλης του Φωτός και έχει ήδη λάβει ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή τόσο από τα γαλλικά ΜΜΕ, όσο και από τους Παριζιάνους που σπεύδουν να το επισκεφθούν και να γευτούν την κουζίνα του.

Καθημερινά, το «O'Naturel» δέχεται σαράντα πελάτες, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα ρούχα τους στη γκαρνταρόμπα του καταστήματος και να απολαύσουν ένα γκουρμέ δείπνο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», πρόκειται για έναν χώρο που δεν προκαλεί το μάτι όποιου περάσει απ΄έξω, ενώ προσφέρεται στους πελάτες η απαραίτητη διακριτικότητα. Το δίκτυο RT, από την πλευρά του, σχολιάζει πως «οι γνωστοί για την εξοικείωσή τους με το γυμνό Γάλλοι, έχουν πλέον έναν χώρο όπου μπορούν και να τρώνε γυμνοί».

Πηγή πληροφοριών: Forbes

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση