GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι θα είναι η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο θα υποβάλΛονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα παρουσίασε στην ΕΡΤ1 ο φοροτ...


Τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο θα υποβάλΛονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα παρουσίασε στην ΕΡΤ1 ο φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν τον τραπεζικό λογαριασμό IBAN, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον ΑΜΚΑ. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο φοροτεχνικός στην εκπομπή "Πρώτη Είδηση" εξηγεί ότι θα πρέπει να υπάρχει αντιστοιχία με τα στοιχεία Ε1 του 2016.
Σε σημείο της αίτησης ζητούνται και τα στοιχεία για τα προστατευόμενα μέλη. Στην περίπτωση των ενήλικων φιλοξενουμένων στο νοικοκυριό πρέπει να ειδοποιηθούν να μπουν στο taxis με τους δικούς τους κωδικούς και να δώσουν τη συναίνεσή τους ώστε να αντληθούν τα στοιχεία τους και να συνυπολογιστεί το εισόδημά τους στο νοικοκυριό. Προσοχή, αν εμφανίζεται ως φιλοξενούμενος άτομο που δεν έχει αληθινά σχέση με το νοικοκυριό, ο αιτών έχει δυνατότητα να τον εξαιρέσει από τον υπολογισμό με το πάτημα ενός κουμπιού.
Στο τέλος της διαδικασίας, η ηλεκτρονική εφαρμογή σου λέει αν πληροίς τα κριτήρια και αν είσαι εν τέλει δικαιούχος. Προσοχή, είναι απαραίτητο ο χρήστης – δικαιούχος να πατήσει το κουμπί της αποδοχής, δηλώνοντας πως αποδέχεται την πίστωση του μερίσματος στον λογαριασμό του. Το σύστημα του υπολογίζει αυτόματα το ακριβές ποσό που δικαιούται.
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα υποβάλλονται στο www.koinonikomerisma.gr αμέσως μόλις η πλατφόρμα τεθεί σε διαθεσιμότητα χρήσης.
Δείτε εδώ το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Η μεγάλη ΠΑΓΊΔΑ έτσι θα έπρεπε να ονομαστεί το δωράκι του ΤΣΙΠΡΑ...

    πιάνουν όλα τα εισοδήματά του νοικοκυριού ΚΑΛΟ είναι αυτό διότι αύριο ταν θα που τους κόβουν το λαιμό να κόψουν ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ τους λαιμούς τους ..διότι είναι και αυτοί του νοικοκυριού ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...


    ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
    πάνω στο στρώμα σου,
    μέσα στο σώμα σου,
    ένας ακόμα σου
    ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΚΑΙ ΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;;;;;Θα προσθέσουμε όλα τα εισοδήματα του νοικοκυριού ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΝΈΟ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΥΑΛΟΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΕΕ;;;ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΚΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΎΝΑΓΕ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 200 γαμημένα ευρώ....και είναι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΨΕΥΤΙΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΛΈΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΔΙΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ,,ΓΑΜΩ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΔΈΝΔΡΟ...ΑΥΡΙΟ Ο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΩΝΕΑΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση