GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταφέρει σκυλάκια δεμένα σε τρέιλερ - Τι καταγγέλλει η γυναίκα που τον εντόπισε - ΦΩΤΟ

Ένα νέο κρούσμα κακοποίησης σκυλιών στην Αχαΐα καταγγέλλει μία γυναίκα, μετά το περιστατικό στα Καλάβρυτα. Όπως καταγγέλλει στο tempo24....


Ένα νέο κρούσμα κακοποίησης σκυλιών στην Αχαΐα καταγγέλλει μία γυναίκα, μετά το περιστατικό στα Καλάβρυτα.

Όπως καταγγέλλει στο tempo24.gr η Ιωάννα Γιαννακοπούλου, μέλος της ομάδας "Φιλοξενώ αδέσποτα που έχουν ανάγκη, είμαι φιλόζωος στην πράξη-Πάτρα", το περιστατικό συνέβη χθες στην Άρλα Αχαΐας, όταν σε ένα τρέιλερ που ανήκει έναν ηλικιωμένο πλανόδιο πωλητή που η καταγγέλλουσα βρήκε στο εσωτερικό του δεμένα τρία σκυλάκια.

Σύμφωνα με την κα. Γιαννακοπούλου, ο οδηγός σέρνει το τρέιλερ σε ένα μπλε σκούρο επιβατικό και μέσα σε αυτό κλείνει τα τρία δεμένα σκυλάκια, τα οποία παίρνει μαζί του σε όποιο ταξίδι πάει.

"Χθες τον ανάγκασα να ανοίξει το τρέιλερ και να δω τα ζώα και μόλις κατάλαβε ότι φώναξα την αστυνομία το έσκασε", δηλώνει η ίδια, όπως αναφέρει το tempo24.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο αριθμός κυκλοφορίας του τρέιλερ εντοπίζεται στον Ασπρόπυργο, αλλά ο ίδιος δήλωσε σε εμάς ότι μένει στο Περιστέρι Αθήνας. Παρακαλώ οποίος τον δει σε οποιαδήποτε από τις περιοχές αυτές, να ειδοποιήσει άμεσα την αστυνομία και να επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί ήδη εκκρεμεί καταγγελία εις βάρος του", σημειώνει η κ. Γιαννακοπούλου, η οποία έχει στη διάθεσή της και βίντεο.

Πηγή πληροφοριών: tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση