GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευγενία Κουνάκη: Πώς μου επιτέθηκαν οι χρυσαυγίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε από χρυσαυγίτες έξω από το Εφετείο περιέγραψε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ευγενία Κουνάκη, η ...


Τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε από χρυσαυγίτες έξω από το Εφετείο περιέγραψε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ευγενία Κουνάκη, η οποία είναι συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

"Θα πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω. Δέχθηκα μπουνιά στο πρόσωπο και γέμισα αίματα. Αμέσως μετά την επίθεση άκουσα ένα 'Πάμε', κι εκείνη την ώρα πρέπει να έφυγαν όλοι. Εγώ θεωρούσα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μας χτυπήσουν. Ήμασταν έξω από το Εφετείο, υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις...", ανέφερε.

Ερωτηθείσα για το αν αντέδρασαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά, η κ. Κουνάκη είπε ότι δεν έκαναν τίποτα. "Δεν έγινε καμία σύλληψη, ούτε καμία προσπάθεια σύλληψης", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Μετά μάθαμε ότι έγιναν κάποιες προσαγωγές. Σε αυτούς που προσήχθησαν δεν είναι ούτε ο Σωτήρης Δεβελέκος, ούτε αυτός που με χτύπησε τον οποίο άνετα θα μπορούσα να αναγνωρίσω. Αφού από αυτούς που προσήχθησαν δεν είναι αυτός που με χτύπησε, θα πρέπει να ψάξουν να τους βρουν. Αλλά αφού ο Δεβελέκος ήταν εκεί, θα πρέπει να συλληφθεί. Ξέρει πολύ καλά τι έγινε, δεν απέτρεψε κάποια προσπάθεια", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση