GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ομαδικό βιασμό καταδικάστηκε σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - ΦΩΤΟ

Σε εννέα χρόνια φυλάκισης για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό καταδικάστηκε σούπερ σταρ της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και πρώην επιθετ...


Σε εννέα χρόνια φυλάκισης για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό καταδικάστηκε σούπερ σταρ της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Ρομπίνιο, ο οποίος σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, δικάστηκε ερήμην από ιταλικό δικαστήριο για τον βιασμό μίας 22χρονης γυναίκας.

Το περιστατικό που κατήγγειλε η νεαρή Αλβανίδα συνέβη τον Ιανουάριο του 2013, όταν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην Μίλαν. Πέντε φίλοι του ποδοσφαιριστή κατηγορήθηκαν για το ίδιο έγκλημα, ενώ ποινή φυλάκισης εννέα ετών επιβλήθηκε και σε έναν από αυτούς. Η δική των υπολοίπων πήρ αναβολή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere della Sera», ο Ρομπίνιο και οι φίλοι του μέθυσαν τη νεαρή γυναίκα σε βαθμό «που να μην μπορεί να αισθανθεί και να αντισταθεί» και στη συνέχεια την βίασαν ομαδικά. Το δικαστήριο του Μιλάνου διέταξε επίσης αυτούς που κρίθηκαν ένοχοι να καταβάλουν στο θύμα το ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο Ρομπίνιο, που αγωνίζεται σήμερα με τα χρώματα της Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία, γνωστοποίησε με αναρτήσεις του στο Instagram και στο Facebook πως ο δικηγόρος του ετοιμάζεται ήδη να ασκήσει έφεση στην απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου και επιμένει πως είναι αθώος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα. Το 2009, ενώ αγωνιζόταν για την Μάντσεστερ Σίτι, είχε προσαχθεί και ανακριθεί από τη βρετανική αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας γυναίκας πως της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα κέντρο διασκέδασης στην περιοχλή Λιντς, στη Βόρεια Αγγλία. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγή πληροφοριών: Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση