GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβγάς στην Εξεταστική της Βουλής για την Υγεία - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά υποθέσεις κακοδιαχείρισης στο χώρο της Υγεία...


Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά υποθέσεις κακοδιαχείρισης στο χώρο της Υγείας, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεοφύλακτος, κατά τη διάρκεια εξέτασης μάρτυρα, κατήγγειλε προσπάθεια συνεννόησης -με τα μάτια- του μάρτυρα με βουλευτές της ΝΔ για το αν πρέπει να απαντήσει σε ερώτηση ή όχι.
Η καταγγελία αυτή ανέβασε κατακόρυφα την ένταση με τον Νότη Μηταράκη να ζητεί με το πλέον έντονο ύφος από τον συνάδελφό του να ανακαλέσει.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά τους ζητούσαν να έρθουν τα τηλεοπτικά πλάνα στη Επιτροπή προκειμένου να αποδείξουν τις καταγγελίες τους υποστηρίζοντας ότι «διάβασαν τα χείλη του μάρτυρα».
Ο Νότης Μηταράκης έφθασε στο σημείο να απειλήσει με αγωγές με τον κ. Θεοφύλακτο να απαντά στο ίδιο ύφος «εγώ θα του κάνω 18 αγωγές. Έκανα πολιτική κρίση».
Η «αποθέωση», όμως, ήταν η παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, τη στιγμή που η ένταση στην αίθουσα της Βουλής έτεινε να ξεφύγει από κάθε όριο, είπε με εμφανή ειρωνεία «αυτές είναι τραμπούκικες συμπεριφορές που προσβάλλουν την κοινοβουλευτική διαδικασία».

1 σχόλιο

  1. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

    Η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο μέσα τους δεν ασχολούνται με την πολιτική.


    Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση