GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύεται - Η ανακοίνωση του παλατιού

Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη του 2018, όπως ανακοίνωσε ο π...


Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη του 2018, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον.
Εκπρόσωπος του παλατιού στην ανακοίνωση αναφέρει: «Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας της Ουαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη του 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η αυτού υψηλότης και η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε την βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι επίσης ζήτησε και έλαβε την ευλογία των γονιών της κυρίας Μαρκλ. Το ζευγάρι θα ζήσει στο Nottingham Cottage στο παλάτι του Κένσιγκτον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση