GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα διεθνή ΜΜΕ για τη φονική κακοκαιρία στην Αττική

Στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των νεκρών από τη φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική αναφέρονται τα διεθνή ΜΜΕ. Το πρακτορείο Reuters κ...


Στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των νεκρών από τη φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική αναφέρονται τα διεθνή ΜΜΕ. Το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για δρόμους και σπίτια που πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι να εγκλωβιστούν στα σπίτια ή στα αυτοκίνητά τους.

Η Washington Post αναφέρεται στις αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό αγνοουμένων και τον απεγκλωβισμό ανθρώπων που παραμένουν παγιδευμένοι στα σπίτια τους.

Το πρακτορείο Anadolu μεταδίδει πως οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λάσπης. Περιγράφει, επίσης, την εικόνα αρκετών κατοίκων που σκαρφάλωσαν στις στέγες των σπιτιών τους για να γλιτώσουν από την πλημμύρα.

Εικόνα βιβλικής καταστροφής από την καταιγίδα που έπληξε τη Δυτική Αττική μεταφέρει και το δίκτυο ABC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση