GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορέα: Η ομίχλη εμπόδισε τον Τραμπ να επισκεφθεί την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη

Εξαιτίας της ομίχλης ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε σήμερα, ξαφνικά, την επίσκεψη που σχεδίαζε να κάνει -χωρίς αυτό να έχε...


Εξαιτίας της ομίχλης ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε σήμερα, ξαφνικά, την επίσκεψη που σχεδίαζε να κάνει -χωρίς αυτό να έχει ανακοινωθεί- στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τη Νότια και τη Βόρεια Κορέα, συνοδευόμενος από τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, Μουν Τζε-ιν.

Πριν από την έναρξη της δωδεκαήμερης περιοδείας του στην Ασία, ο Λευκός Οίκος είχε αναφέρει ότι δεν θα επισκεπτόταν την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη λόγω έλλειψης χρόνου, όμως ο Τραμπ σχεδίαζε να μεταβεί σε αυτή τη γεμάτη συμβολισμούς περιοχή.

Η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ότι έγιναν δύο προσπάθειες οι δύο ηγέτες να πάνε στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη αλλά η επίσκεψη τελικά αποφασίστηκε να ακυρωθεί λόγω της ομίχλης.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση