GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνες της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών για το χθεσινό περιστατικό στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών γνωστοποίησε σήμερα ότι ανέκρινε δύο άνδρες στο πλαίσιο των ερευνών για το περιστατικό χθες στον σταθμό ...


Η βρετανική αστυνομία μεταφορών γνωστοποίησε σήμερα ότι ανέκρινε δύο άνδρες στο πλαίσιο των ερευνών για το περιστατικό χθες στον σταθμό του μετρό Όξφορντ Σέρκους στην καρδιά του Λονδίνου.

«Απευθύναμε έκκληση για πληροφορίες μετά το περιστατικό χθες στο Όξφορντ Σέρκους. Μετά την έκκλησή μας, δύο άνδρες ηλικίας 21 και 40 ετών προσήλθαν εκουσίως σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθάτε στο να διαδοθεί η έκκλησή μας. Η έρευνα συνεχίζεται» έγραψε η αστυνομία μεταφορών στο Twitter.

Νωρίτερα, η BTP είχε επισημάνει σε ένα δελτίο τύπου ότι αναζητούσε δύο άνδρες που πιστεύεται ότι γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών σημείωσε επίσης ότι οι δυο τους φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού.

Όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, 16 άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκαν κατά τον πανικό που προκλήθηκε μετά τις εσφαλμένες αναφορές που κυκλοφόρησαν περί πυροβολισμών εντός του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση