GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη γοήτρου για τον Φέτελ στη Βραζιλία

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία στην πίστα του Ιντερλάγκος, με τους Μπότας και Ραϊκόνεν να συμπληρώνουν το βάθρο. Η εκκίν...


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία στην πίστα του Ιντερλάγκος, με τους Μπότας και Ραϊκόνεν να συμπληρώνουν το βάθρο.

Η εκκίνηση ήταν επεισοδιακή. Ο Φέτελ έκλεψε τα ηνία από τον Μπότας περνώντας μπροστά στην πρώτη στροφή, την ώρα που πιο πίσω υπήρχε χάος.

Αρχικά υπήρξε τριπλή επαφή ανάμεσα σε Μάγκνουσεν, Βαντούρν και Ρικιάρντο, η οποία προκάλεσε καθεστώς εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας. Την ίδια ώρα, ο Γκροζάν παρέσερνε τη Force India του Οκόν, που είδε το εντυπωσιακό σερί τερματισμών του να σταματά στους 27.

Στους 71 γύρους του αγώνα ο Φέτελ διαχειρίστηκε το προβάδισμά του, ενώ ακόμα και η προσπάθεια της Mercedes να φέρει τον Μπότας μπροστά δεν απέδωσε καρπούς.

Ο Λιούις Χάμιλτον (ξεκίνησε τελευταίος) αναρριχήθηκε μέχρι την 4η θέση και στους τελευταίους γύρους κόλλησε πίσω από τον Ραϊκόνεν, χωρίς όμως να καταφέρει να τον περάσει.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση