Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

  Κοντονής για Κουφοντίνα: Η χορήγηση αδείας δεν είναι επιδοκιμασία των πράξεων - Έντονη αντίδραση από βουλευτές της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ


  «Στοιχείο του κράτους δικαίου είναι η εφαρμογή των νόμων έναντι όλων. Αν ο νόμος είναι κακός, ακούμε απόψεις. Αλλά η τροποποίηση του 2009 ήταν δικιά σας, του κ. Δένδια. Αν δεν τον θέλατε, ας τον αλλάζατε», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τη 48ωρη άδεια, που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

  «Δεν αποφυλακίζεται ο Κουφοντίνας, δεν επανακρίνονται οι πράξεις του. Η χορήγηση αδείας δεν είναι επιδοκιμασία των πράξεων τις οποίες τέλεσε και καταδικάστηκε, ούτε και ανοχή για οτιδήποτε. Ζητούνται εξηγήσεις από την κυβέρνηση; Η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση για να δώσει εξηγήσεις; Να ζητάτε εξηγήσεις από την κυβέρνηση για ένα όργανο που εσείς νομοθετήσατε, αυτό ξεπερνάει τα όρια», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι ο κρατούμενος δεν κρίνεται για τις απόψεις από τις οποίες εμφορείται γιατί κανείς στον πολιτισμένο κόσμο δεν καταδικάζει κάποιον για τις αντιλήψεις του.

  Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τα έδρανα όπου κάθονται οι βουλευτές της ΝΔ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Κοντονής για Κουφοντίνα: Η χορήγηση αδείας δεν είναι επιδοκιμασία των πράξεων - Έντονη αντίδραση από βουλευτές της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr