GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφακιανάκης: "Η Βανδή επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη" - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος της εκπομπής "Late Night" και του Γιώργου Λιάγκα, ήταν ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων μ...


Καλεσμένος της εκπομπής "Late Night" και του Γιώργου Λιάγκα, ήταν ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία έληξε πριν καν ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια.
Το 2013 ο τραγουδιστής είχε εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις στις κάμερες, υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε τη διαφωνία της, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει από το σχήμα.
Ο Νότης Σφακιανάκης σχολίασε πως ο ίδιος δεν ήταν απλά παιδί μεταναστών, όπως είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή, αλλά μετανάστης.
Αποκάλυψε πως από τότε δεν έχει ξαναμιλήσει μαζί της, ενώ δήλωσε πως η ίδια θα πρέπει να μιλήσει μαζί του και να του ζητήσει συγγνώμη. «Επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη. Όταν κάνεις λάθος επιβάλλεται να ζητάς συγγνώμη για να δείχνεις ότι το κατάλαβες και δεν θα το επαναλάβεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση