GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννης για άδεια Κουφοντίνα: Απολαμβάνει τη ζωή που στέρησε από πάρα πολλούς

«Αυτός ο άνθρωπος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, απολαμβάνει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από πάρα πολλούς συνανθρώπους μας», δήλωσ...


«Αυτός ο άνθρωπος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, απολαμβάνει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από πάρα πολλούς συνανθρώπους μας», δήλωσε για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στο περιθώριο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, είπε: «είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο και πολύ ψυχοφθόρο θέμα για μένα. Μιλάμε για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος έχει καταδικαστεί για 11 δολοφονίες, για ένα σωρό ληστείες και για αμέτρητες βομβιστικές ενέργειες».

Πρόσθεσε ότι «το έκανε αδίστακτα, με κρύο αίμα, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ και μάλιστα χωρίς ίχνος μεταμέλειας, μετάνοιας, χωρίς να δείχνει ότι το έχει μετανιώσει. Προσπαθεί να αποδώσει στοιχεία ηρωισμού και μεγαλείου στην εγκληματική του δραστηριότητα και έρχεται σήμερα το κεντρικό κράτος και σήμερα η κυβέρνηση και τον επιβραβεύει γιατί αυτά δεν γίνονται χωρίς τις ευλογίες μιας κυβέρνησης και ας παίζουν τώρα τον παπά. Γιατί ως γνωστό το να κάνεις το λιοντάρι είναι εύκολο. Το να κάνεις την πάπια θέλει επιδεξιότητα. Ούτε λιοντάρια είναι ούτε πάπιες είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση