GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας: Κρεσέντο πολιτικής συκοφαντίας για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας χαρακτήρισε "κρεσέντο πολιτικής συκοφαντίας" εκ μέρους της αντιπολίτευση...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας χαρακτήρισε "κρεσέντο πολιτικής συκοφαντίας" εκ μέρους της αντιπολίτευσης την υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής.
"Κυβέρνησαν 40 χρόνια δύο κόμματα. Κατά τη διάρκεια των 40 χρόνων οφείλω να πω ότι άλλαζαν και τη στάση τους, άλλαζαν και τη φύση τους. Έφτασαν μέχρι τη σημερινή τους φύση. Τώρα τι μας λένε μέσα από διάφορα έγγραφα ότι έχουμε μηχανισμούς στα υπουργεία; Έγινε χθες και ένα ζήτημα επικοινωνιακό το οποίο δείχνει και το μέγεθος της εμμονής και της έλλειψης εξουσίας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας χωρίς μεσάζοντες.
Ο κ. Βίτσας υπερασπίστηκε και την αναβολή της συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι έχει αρχίσει μια "σπέκουλα" ότι ο πρωθυπουργός φεύγει στο Παρίσι για να μην υπερασπιστεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
"Πού έχουμε φτάσει; Και πώς κάποιοι κουτά σκέφτονται ότι μπορούν να επηρεάσουν την ίδια την κοινωνία, η οποία έχει προβλήματα, θέλει να τα λύσει, θέλει να προχωρήσει. Τα προβλήματα διαφάνειας και δημοκρατίας βεβαίως είναι μέσα στα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά βλέπει πώς λειτουργεί ο ένας και πώς λειτουργούν οι άλλοι", σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση