GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν μέχρι και... εσώρουχα

Φύλλο και φτερό έκαναν το σπίτι μίας οικογένειας μέρα - μεσημέρι, άγνωστα άτομα στο Ηράκλειο με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να μένουν άφ...


Φύλλο και φτερό έκαναν το σπίτι μίας οικογένειας μέρα - μεσημέρι, άγνωστα άτομα στο Ηράκλειο με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να μένουν άφωνοι μπροστά στη θέα του αναστατωμένου χώρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Θερίσου και όπως λέει στο ekriti η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η κ. Αθηνά, όλα έγιναν το διάστημα κατά οποίο η ίδια και ο σύζυγός της έλειψαν από το σπίτι για να ψωνίσουν αλλά και για να πάνε τον σκύλο τους βόλτα.

"Φύγαμε στις 11.00 με τον σύζυγό μου να πάμε για ψώνια. Στις 12.20 μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι κλέφτες είχαν μπει στο σπίτι μας. Λίγο νωρίτερα είχε περάσει ο γιος μου από κει και ευτυχώς που δεν συναντήθηκε με τον κλέφτη! Στις πόρτες της αυλής έχω βάλει λουκέτο αλλά οι κλέφτες είχαν πηδήξει πάνω από τις πόρτες γιατί ήταν μισάνοιχτες και τα λουκέτα ήταν ακόμα πάνω" λέει με σπασμένη φωνή η κ. Αθηνά.

Σύμφωνα με την ίδια, οι διαρρήκτες μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού από όπου άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 5.000 ευρώ ενώ στη λεία των δραστών συγκαταλέγονται ακόμα και είδη ένδυσης, όπως εσώρουχα!

Το σπίτι μου θύμιζε κατεστραμμένο τοπίο. Φοβόμαστε. Δεν ζητάμε πολλά, λίγη αστυνόμευση παραπάνω. Η περιοχή μας είναι περίεργη, λέει η κ. Αθηνά.

Σϋμφωνα με πληροφορίες, κάμερα από διπλανό σπίτι κατέγραψε τον δράστη να βγαίνει από το σπίτι την ώρα που ο γιος της οικογένειας ήταν έτοιμος να μπει!

Να σημειωθεί ότι η διάρρηξη που έγινε μέρα - μεσημέρι, έγινε σε σπίτι που βρίσκεται απέναντι από σχολείο. Το θύμα της διάρρηξης, συμπληρώνει, πως στο σχολείο αυτό παρατηρούνται περίεργα πράγματα όπως διακίνηση ναρκωτικών και άλλα.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση