GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΗΓΜΑ στο ΠΟΤΑΜΙ! Στελέχη του ζητούν "Αυτόνομη πορεία-Συνέδριο τώρα"

Λίγη μόλις ώρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές για την Κεντροαριστερά, με επιστολή τους στελέχη και μέλη του Ποταμιού δια...

Λίγη μόλις ώρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές για την Κεντροαριστερά, με επιστολή τους στελέχη και μέλη του Ποταμιού διαφωνούν με τη δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι θα ενταχθεί στο νέο φορέα και ζητούν αυτόνομη πορεία του Ποταμιού - συνέδριο τώρα.

Το Δελτίο Τύπου από μέλη του Ποταμιού που απαιτούν την αυτόνομη πορεία του και διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου:

Αυτόνομη πορεία του Ποταμιού - Συνέδριο τώρα.
Από το ξεκίνημα των διαδικασιών για τον Νέο Φορέα, πολλά μέλη και στελέχη του Ποταμιού εκφράσαμε την αντίρρησή μας, θεωρώντας το εγχείρημα μια θνησιγενή προσπάθεια ανακύκλωσης του παλιού πολιτικού συστήματος.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με μια καθαρά προσωπική του απόφαση έθεσε υποψηφιότητα για αρχηγός του Νέου Φορέα. Δεν σταμάτησε σε αυτό, εντελώς αυθαίρετα και αντικαταστατικά, προδιέγραψε την αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού και την απορρόφηση του από αυτό που μέχρι τώρα πολεμούσε.

Το Ποτάμι δεν μπορεί να γίνει θυσία για τον εξαγνισμό του παλιού πολιτικού συστήματος. Την τύχη του πρέπει να αποφασίσουν όλα τα μέλη του, ανεξάρτητα από προσωπικές συμφωνίες που έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες.

Εμείς συνεχίζουμε, μένουμε πιστοί σε όσα μας έκαναν να συμμετέχουμε στο ταξίδι του Ποταμιού που ξεκίνησε τον Φλεβάρη του 2014, για την Ελλάδα της δημιουργίας, της αξιοκρατίας, των ίσων ευκαιριών. Ενάντια στο πελατειακό κράτος, την διαφθορά, τον κομματισμό. Για την επιστροφή του Ποταμιού στις ιδρυτικές αξίες και αρχές του, για την πολιτική και οργανωτική του αυτονομία. Για να γίνει το Ποτάμι ο σύγχρονος προοδευτικός φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός πόλος που έχει ανάγκη ο τόπος.

Απαιτούμε την άμεση διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου στο οποίο θα αποφασιστεί η μελλοντική πορεία και ηγεσία του κινήματος μας.

Τα Μέλη του Ποταμιού:
Αγγελοπούλου Νικολίτσα Λίλη
Αγγελοπούλου Αικατερίνη
Αγγελοπούλου Μαρίζα
Αγγελοπούλου Μυρτώ
Αθανασιάδου Σοφία
Αθανασόπουλος Θάνος
Αναστασοπούλου Μαρία
Αντωνοπούλου Αργυρή
Αργυρός Ευάγγελος
Βασιλούδης Θεοδόσιος
Γκεντζής Αλέξανδρος
Δημήτρης Σαράντου
Ζήρας Παναγιώτης
Ιωαννίδου Στέλλα
Καβούνη Ροδή
Καλαθενιός Γεώργιος
Κάλφας Νικήτας
Καραγιάννης Μάρκος
Καρακατσάνης Γιώργος
Καραμανιώλας Δημήτρης
Κατσανούλας Κωνσταντίνος
Κατσαρέλης Τριαντάφυλλος Δημήτρης
Καχριμάνης Σπύρος
Κίκιλης Ιωάννης
Κοντόπουλος Ανδρέας
Κόρδας Νίκος
Κοσμάτος Ανδρέας
Κουρκουνάς Δημήτρης
Κουρούβανη Ελένη
Κριπαράκος Κώστας
Λαπόρδα Χριστίνα
Μανθόπουλος Θεόδωρος
Μανουσάκης Στάθης
Μαυρίκιος Γιάννης
Μολδοβανίδης Νίκος
Μουζάς Παύλος
Μπαζάκης Κώστας
Μπακάλης Νάσος
Μπακέας Παναγιώτης
Μπινιάρης Θωμάς
Νάτσης Ευθύμιος
Ντζελβέ Μαρία
Οικονομόπουλος Ανδρέας
Παπαδοπούλου Ελένη
Παπαστράτος Στέλιος
Πατέλης Βασίλης
Ρηγούτσος Αλοΐσιος
Σπετσιέρης Ελευθέριος
Τάνης Κώστας
Τουτουντζόγλου Δημήτριος
Τριανταφυλλίδης Τρύφων
Τσαούσης Γιώργος
Τσίγγου Κίττυ
Τσιριγώτη Κοντάκη Δέσποινα
Φουντάκης Γιώργος
Χάιδου Νατάσσα
Χατζηαθανασίου Παντελής
Χατζηιερεμίας Σιμεών
Χριστόπουλος Θανάσης

2 σχόλια

  1. [[Ουρές ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς]] και με στικάκια με τα προσωπικά δεδομένα όλων ΑΜΚ..ΑΦΜ...ΑΡΙΘ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ..καιμε τζίρο γύρω στης 660.000 χιλιάδες ευρώ!!!!ΜΕΧΡΙ και ο Ψωμιάδης..Ο Μάνος ..Ο ΤζΊμερος ψήφισαν και ένα σωρό άλλοι κεντροαριστεροί!!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ..τα ΓΊΔΙΑ ΤΑ ΈΧΩΣΑΝ μέσα στα λογισμικά του κόμματος και τώρα θα τα πουλήσουν σε σουβλατζίδικα και πιτσαρίες για να τους έρχονται οι προσφορές ΆΣΕ που θα τους βρίσκουν και εύκολα αύριο τα ίδια γίδια θα λένε για προσωπικά δεδομένα τους ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη χαρά του για τη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Χαίρομαι ειλικρινά που τόσοι πολίτες ψήφισαν στις εκλογές για τον νέο φορέα», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter. Και πρόσθεσε, «οι ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία».

    ΟΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!!ΜΑΖΙΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ =400.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆΚΙΑ ΕΥΡΩ ΔΆΝΕΙΑ..ΣΤΟΝ ΠΆΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση