GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φιλί του Τραμπ στη Μελάνια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφθασε στη Νότια Κορέα, δεύτερο σταθμό της πρώτης του περιοδείας στην Ασία. Ο φάκελος των προγρ...


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφθασε στη Νότια Κορέα, δεύτερο σταθμό της πρώτης του περιοδείας στην Ασία.
Ο φάκελος των προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε ο Τραμπ στην Ιαπωνία, τον πρώτο σταθμό του ασιατικού του μαραθωνίου, την ώρα που οι εντάσεις βρίσκονται στα ύψη στη διχασμένη χερσόνησο, μετά τις πυρηνικές δοκιμές που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ.
"Οι βορειοκορεατικές παράνομες δοκιμές πυρηνικών όπλων και οι σκανδαλώδεις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων αποτελούν μια απειλή για τη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα", επανέλαβε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, ο οποίος από την πλευρά του επιβεβαίωσε την ανεπιφύλακτη υποστήριξή του στην αμερικανική προσέγγιση—με βάση την οποία, "όλα" τα ενδεχόμενα είναι "πάνω στο τραπέζι", περιλαμβανομένης της στρατιωτικής δράσης.
"Ο καιρός της στρατηγικής υπομονής έχει παρέλθει", τόνισε ο Τραμπ, αναφερόμενος στο δόγμα του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, λίγο μετά την άφιξη του στη Νότια Κορέα και αφού αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος φίλησε τη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:



Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Daily Mail, express.co.uk
Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail, express.co.uk, Reuters
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Based Patriot

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση