GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την ΕΔΕ περί της διαρροής απόρρητων εγγράφων

Ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) διέταξε το ΓΕΕΘΑ για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων που αφορούν την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία....


Ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) διέταξε το ΓΕΕΘΑ για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων που αφορούν την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος σε σχετικό του tweet έγραψε ότι «με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι». Πρόσθεσε ακόμη ότι «ο ελληνικός λαός τις εμπιστεύεται».

Λίγο αργότερα ανακοίνωση για την ΕΔΕ εξέδωσε και το ΓΕΕΘΑ, το οποίο ανέφερε ότι διετάχθη, μετά από επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση