GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάμπρου: Σωστή η απόφαση για την άδεια στον Κουφοντίνα

"Σωστή η απόφαση του εισαγγελέα και του Συμβουλίου για την άδεια Κουφοντίνα. Μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού κάθε άνθρωπος δικαιούται...


"Σωστή η απόφαση του εισαγγελέα και του Συμβουλίου για την άδεια Κουφοντίνα. Μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού κάθε άνθρωπος δικαιούται μία διαδικασία επανένταξης" δήλωσε ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος Δικαιωμάτων και Δικαιοσύνης, μιλώντας στον FOCUS 103,6.

Ερωτηθείς αν έπρεπε να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ ο ίδιος δεν έχει δείξει μεταμέλεια, ο κ. Λάμπρου απάντησε: "Δείξτε μου ένα νόμο που να λέει ότι ένας κρατούμενος για να πάρει άδεια μετά από τόσα χρόνια, πρέπει να δείξει μεταμέλεια ή να ζητήσει συγγνώμη".

"Άκουσα τη ΝΔ να κραυγάζει πολιτικά για την άδεια Κουφοντίνα και δικαίωμά της, αλλά τη νομοθεσία την έχει κάνει η ίδια" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λάμπρου. Επεσήμανε παράλληλα ότι "πολύ σωστά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τις φυλακές τύπου Γ', γιατί υπάρχει νομικός πολιτισμός, δεν θα γίνουμε Τουρκία ή Γκουαντάναμο".

"Με αγανακτεί η υποκριτική στάση κομμάτων και ορισμένων άλλων, που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, πως στην περίπτωση Κουφοντίνα, εφαρμόστηκε ο νόμος και η νομιμότητα" τόνισε ο κ. Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση