GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες...

Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής, έγινε πριν από λίγο έξω από την αίθουσα που εκδικάζ...

Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής, έγινε πριν από λίγο έξω από την αίθουσα που εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του τρόλεϊ, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο -όπως λένε οι παθούσες- χρυσαυγίτες, οι οποίοι πετούσαν τρικάκια.
Οι δύο γυναίκες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, όμως οι επιτιθέμενοι ήταν πιο γρήγοροι και κατάφεραν να τις χτυπήσουν. Η μία γυναίκα δέχθηκε γροθιά στη μύτη και η άλλη στο στόμα.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν σχετικά με το επεισόδιο.
Το δικαστήριο θα συνεχιστεί στις 3 Νοεμβρίου με τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και ένας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από όπου θα καταθέτουν οι μάρτυρες.
Περισσότερα από 30 άτομα έχουν προσαχθεί αυτή την ώρα για την υπόθεση στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής κατά παράβαση της διαδικασίας, οι προσαχθέντες είχαν επικοινωνία με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος εισήλθε στο κτίριο, αλλά και με δικηγόρους.



Λίγο μετά τις 11.30 στη ΓΑΔΑ κατέφθασε και ο βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση