GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Στρασβούργο - ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών του στο Στρασβούργο, μετά τον πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμά...


Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών του στο Στρασβούργο, μετά τον πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γκουίντο Ραϊμόντι, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι και τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Γκι Φέρχοφσταντ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους δύο τελευταίους, βρέθηκε το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν στη νέα αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης.

Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη στην πορεία εμβάθυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα σε αυτή τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, με τον κ. Φέρχοφσταντ συζήτησαν την πρόταση του Προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, για τα επόμενα βήματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, την οποία ο Πρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών στηρίζει με θέρμη.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει στους δύο Ευρωπαίους αξιωματούχους το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που δρομολογεί η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας παράλληλα στους συνομιλητές του ότι το πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών της επόμενης Κυβέρνησης θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις με στόχο να επαναφέρει την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1 σχόλιο

  1. {Σωπα Κυριάκο μου και μην πολύ δακρύζεις} Όλοι εσείς οι νέοφιλελεύθεροι δεν θέλετε μικρά τζάκια θέλετε μεγάλες πολυεθνικές ΑΛΛΑ αν θα δείτε μια φορολογική δήλωση ενός με κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Μύκονο Ο μάγειρας του δήλωνε πιο πολλά..

    Σώπασε λοιπών Κυριάκο μου και μην πολύ δακρύζεις διότι η μεσεα ταξη έφαγε καλά και με ΠΑΣΟΚ και με Ν.Δ και αυτά τα ξέρουν οι τροικανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση