GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στο Ηράκλειο: Με μια μαχαιριά στη καρδιά σκότωσε τον γείτονα της

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο. Μία 26χρονη γυναίκα, τοξικομανής, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να σκότωσε έναν 35χρ...


Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο. Μία 26χρονη γυναίκα, τοξικομανής, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να σκότωσε έναν 35χρονο, με πολλαπλές μαχαιριές, η μια εκ των οποίων ήταν η μοιραία, στη καρδιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αιματηρό περιστατικό, διαδραματίστηκε στην περιοχή του Ξεροποτάμου στο Ηράκλειο, και η λογομαχία μεταξύ της νεαρής και του άνδρα, ο οποίος της έκανε παρατήρηση γιατί φώναζε και έκανε φασαρία μέσα στη νύχτα, οδήγησε στο έγκλημα.
Η γυναίκα συνελήφθη ενώ ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν πατέρας 2 παιδιών, ενός 7χρονου κι ενός μωρού μόλις 15 μηνών, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη, είχε πρόσφατα συλληφθεί για υπόθεση με ροζ τηλέφωνα - παγίδα και είχε αφεθεί ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση