GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία φοιτητή στην Κάλυμνο: Με τσουβάλι μετέφεραν τη σορό - Νέα στοιχεία που σοκάρουν

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την ανεύρεση της σορού του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμ...


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την ανεύρεση της σορού του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το bloko.gr, ο άτυχος νεαρός, μεταφέρθηκε μετά θάνατον στο σημείο όπου και βρέθηκε τελικά από έναν περαστικό, μέσα σε ένα τσουβάλι.

Η αποκάλυψη αυτή, αποδεικνύει ότι παρ' ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν είχε βρεθεί κάποιο ίχνος του, κάποιος, μετέφερε τη σορό εκεί σε δεύτερο χρόνο. Πρόκειται για εκτίμηση την οποία εξέφρασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να δοθεί απάντηση για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου φοιτητή.

Στα "περίεργα" της υπόθεσης, έρχεται να προστεθεί το γεγονός, ότι ο 21χρονος, όταν βρέθηκε νεκρός φορούσε διαφορετικά ρούχα, από αυτά τα οποία είχε δηλώσει η οικογενεια του στις αρχές για την αναζήτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση