GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βετεράνος πολέμου «λυγίζει» μπροστά σε ένα πεντάχρονο κορίτσι- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάιμον Μπράουν είναι ένας 38χρονος βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ. Όσα είδε κι έζησε στο πεδίο της μάχης είναι δύσκολο να τα περιγράψε...


Ο Σάιμον Μπράουν είναι ένας 38χρονος βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ. Όσα είδε κι έζησε στο πεδίο της μάχης είναι δύσκολο να τα περιγράψει κανείς με λόγια. Είναι ένας από τους 66.000 πρώην στρατιωτικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποφέρουν από τραυματισμούς και ασθένειες από την συμμετοχή τους στον πόλεμο και χρειάζονται μεγάλη χρηματική, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.

Ο Σάιμον δέχθηκε τόσους πυροβολισμούς που έπρεπε να υποβληθεί σε 25 χειρουργικές επεμβάσεις και μετά από εκατοντάδες ώρες χειρουργείου και νοσηλείας έχει κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να φτιάξει το θρυμματισμένο από τις σφαίρες πρόσωπό του.

Παρά τα όσα έχει περάσει, δείχνει πάντα θάρρος. Κι όμως, λύγισε μπροστά σε ένα πεντάχρονο κορίτσι! Πρόκειται για την μικρή Temperance, η οποία είναι εθελόντρια του οργανισμού «Help for Heroes», που έχει ιδρυθεί ακριβώς για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων. Η Temperance είναι εθελόντρια του οργανισμού από όταν ήταν τριών ετών και είχε ρωτήσει τη μητέρα της για την παπαρούνα που φορούν πολλοί Βρετανοί στο στήθος τους, ως φόρο τιμής για τις θυσίες όσων έπεσαν στα πεδία των μαχών.

Η συνάντηση του Σάιμον Μπράουν με την μικρή Temperance καταγράφηκε από την κάμερα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση