GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος», δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον ...


«Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος», δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
«Να ξέρουν ότι οι εποχές που κάποιοι τα έπαιρναν για τα εξοπλιστικά, έχουν τελειώσει», είπε ακόμη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος υποστήριξε για τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού πως «προσπάθησα ως υπουργός να βρω έσοδα από υλικά που ήταν άχρηστα και θα καταστρέφονταν».
Για τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «δεν τον ορίσαμε εμείς, αλλά η Σαουδική Αραβία, είθισται να ορίζεται εκπρόσωπος για τα διαδικαστικά», ενώ για τα χρήματα που θα αποκόμιζε η Ελλάδα υποστήριξε ότι «σε διακρατική συμφωνία τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο της άλλης», καθιστώντας σαφές πως «δεν υπάρχει θέμα μίζας».
«Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να πάρουμε τα λεφτά», τόνισε, ενώ επεσήμανε ότι «τη συμφωνία τη χάλασε ο κ. Σφακιανάκης», στον οποίο καταλόγισε ότι είχε στόχο να πέσει η τιμή της συναλλαγής στο ένα πέμπτο.
Ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για «εξευτελισμό» της Ν.Δ. κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στον ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πληρώστε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό διότι θα πεθάνετε κόσμο μουνοπάνα...

    Μηνιαίο μισθό ύψους 11.000 ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα δίνουν στη Σαουδική Αραβία σε Έλληνες.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με αγγελία που έχει δημοσιευθεί, το υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας θέλει να προχωρήσει σε προσλήψεις Ελλήνων γιατρών.

    Σύμφωνα με την αγγελία, οι παροχές που δίνονται είναι οι εξής:

    - Aφορολόγητες αποδοχές έως 11.000 ευρώ μηνιαίως (αναλόγως προσόντων και χρόνων εμπειρίας μετά την απόκτηση ειδικότητας).

    - Μονοετές συμβόλαιο.

    - Bonus με τη λήξη ή με κάθε ανανέωση του συμβολαίου.

    - 40 ημέρες άδεια τον χρόνο.

    - Δωρεάν διαμονή για όλη την οικογένεια ή παροχή στεγαστικού επιδόματος.

    - Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια.

    - Δωρεάν μετακίνηση προς και από το νοσοκομείο.

    - Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση