GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στοιχείο "φωτιά" δίνει νέα διάσταση στη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Με διαφορετικά ρούχα από εκείνα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής στην Κάλυμνο, το απόγευμα ...


Με διαφορετικά ρούχα από εκείνα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής στην Κάλυμνο, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, όταν βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο του αδελφού του. "Θέλω να πάω μια βόλτα", ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του πριν φύγει.

Τρεις ώρες αφού έφυγε από το σπίτι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η σορός του άτυχου φοιτητή βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, το οποίο αποτελεί "κέντρο" τοξικομανών, καθώς στο σημείο γίνεται χρήση και εμπόριο. Οι Αρχές είχαν ερευνήσει το σημείο, ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο εύρημα πριν από το Σάββατο.

Η σορός του 21χρονου έφερε πολλαπλές κακώσεις και όχι κάποιο τραύμα από το όπλο, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις του ιατροδικαστή που έφτασε από τη Ρόδο στην Κάλυμνο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε ανάσκελα, με ελαφριά κλίση προς τα δεξιά, στα τυμπανιαία κατάσταση και έφερε μελανιές και θραυστικά τραύματα σε όλο του το σώμα, πιθανότατα από ρόπαλο, ενώ οι εκδορές "μαρτυρούν" ότι σύρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνο Κοτρέτσο, έφερε διάφορες κακοποιήσεις από ζώα. Ο νεαρός φορούσε ένα παπούτσι, φόρμα και ένα μπλουζάκι.

Στην Κάλυμνο μετέβη την Κυριακή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και της Ασφάλειας, ώστε να ερευνήσει την υπόθεση, για την οποία προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα απτό στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση της. Παράλληλα, τα ρούχα που φορούσε ο άτυχος φοιτητής θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ώστε να αναζητηθεί γενετικό υλικό που τυχόν άφησαν οι δράστες. Οι μαρτυρίες κατοίκων, αλλά και οι καταθέσεις της οικογένειας αναμένεται να συμβάλλουν στις έρευνες.

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση