GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία Καμμένου στη βουλή: Δέχθηκα απειλητικό τηλεφώνημα από τον έμπορο όπλων Πατεράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη από το βήμα της βουλής ο Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικο...


Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη από το βήμα της βουλής ο Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
"Πριν από ένα μήνα έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Ειδοποίησα τη δίωξη εκβιαστών και δέχθηκα την άρση απορρήτου του κινητού μου τηλεφώνου. Σήμερα εκλήθη από τη δίωξη εκβιαστών, καταθέτω το άνοιγμα των λογαριασμών του τηλεφώνου μου και το ποιος είναι ο καλών. Ο καλών είναι ο έμπορος όπλων κ.Πατεράκης, που φωτογραφίζεται σε selfie με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ" κατήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
"Ο κ.Πατεράκης είναι μέλος της συμμορίας που εκπροσωπείτε σήμερα εδώ" τόνισε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στη ΝΔ και πρόσθεσε:
"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο ισχυρή θα είναι η συνοχή της. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση