GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λιάγκας απαντά σε όσους ευχήθηκαν να πεθάνει - ΦΩΤΟ

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε, όταν δημοσίευσε μια φωτογρ...


Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν χτυπημένος στο πρόσωπο.
Η εικόνα ήταν, βέβαια, δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του Late Night. Ωστόσο, πολλά ήταν τα αρνητικά και προσβλητικά σχόλια που ακολούθησαν. Ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει μια απάντηση σε όλα αυτά, γράφοντας:
«Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο και να φάω ξύλο!!! Σίγουρα κάποιος που θα έπρεπε να τα λέει όλα αυτά είναι ο Γιώργης ο Λιάγκας με τόσα που του σούρνω καθημερινά... προς πληροφόρηση, δε θα κάνω το χατίρι σε κανέναν, ούτε καν στον Λιάγκα, να σταματήσω το χιούμορ μου... Τα λέμε τα μεσάνυχτα... στα ξενυχτάδικα!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση