GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "καρφί" του Λυκούδη για το "Κίνημα Αλλαγής" : Δεν είναι ο πιο επιτυχημένος τίτλος

«Πιστεύω ότι δεν είναι ο πιο επιτυχημένος τίτλος που θα μπορούσε να είχε η προσπάθεια αυτή» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρό...


«Πιστεύω ότι δεν είναι ο πιο επιτυχημένος τίτλος που θα μπορούσε να είχε η προσπάθεια αυτή» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος της βουλής Σπύρος Λυκούδης, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, σχολιάζοντας το «Κίνημα Αλλαγής», το όνομα του νέου φορέα στην Κεντροαριστέρα.
«Αλλά πέρα από αυτό, το ζήτημα είναι πώς ξεκινάει η διαδικασία συγκρότησης αυτού του χώρου. Αυτό είναι το κυριότερο» τόνισε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος πάντως επεσήμανε ότι έμαθε το όνομα του φορέα από τα ρεπορτάζ.
«Επιμένω και επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που έχω εδώ και δύο χρόνια. Χωρίς το υπάρχον ΠΑΣΟΚ δεν θα συζητάγαμε πως θα γίνει η μεγάλη παράταξη , χωρίς το υπάρχον ΠΑΣΟΚ με όλες του τις αδυναμίες δεν μπορεί να γίνει τίποτα, αλλά και χωρίς τις εκτός ΠΑΣΟΚ δυνάμεις επίσης δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα. Είναι δεδομένα αυτά τα δύο» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση