GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ τον "αδίστακτο μάνατζερ" της ΔΕΗ...

Φονική επιλογή πριν το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Τοποθέτησαν στη ΔΕΗ έναν ”αδίστακτο” μάνατζερ για τη χαριστική βολή Ανακοίνωση του Κινήματος...

Φονική επιλογή πριν το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Τοποθέτησαν στη ΔΕΗ έναν ”αδίστακτο” μάνατζερ για τη χαριστική βολή

Ανακοίνωση του Κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της Κίνησης Πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ‘’Κίνηση πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος’’καταγγέλλουν τον νέο γενικό διευθυντή εμπορίας της ΔΕΗ και ‘’πρώην γενικό διευθυντή στρατηγικής ομίλου Intralot’’ Ιωάννη Κατάκη, ο οποίος στη πρώτη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κινήματος μας, σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ, ακύρωσε με κυνικό και επιδεικτικό τρόπο σε μια ‘’επίδειξη αυταρχισμού, αναλγησίας και φασισμού’’, τη συμφωνία που είχαμε πετύχει στη κινητοποίηση της περασμένης Τρίτης έπειτα από συνάντηση με την διευθύντρια πωλήσεων νοτίου Ελλάδος Αλεξάνδρα για άμεση επανασύνδεση και ρύθμιση των οφειλών τους σε 153 δόσεις σε πέντε πολύτεκνες οικογένειες με συσσωρευμένες οφειλές που ζουν χωρίς ρεύμα επί ένα μήνα.
Η ρύθμιση αυτή αυτή κινείται στα πλαίσια της συμφωνίας που υπήρχε εδώ και ένα χρόνο με τον απελθόντα γενικό διευθυντή εμπορίας της επιχείρησης κύριο Νίκο Αραβαντινό με τον οποίο υπήρχε άψογη συνεργασία και κατανόηση σε όλα τα αιτήματα που του είχαμε υποβάλει που επιλύθηκαν άμεσα και χωρίς προσχήματα, αλλά και της προηγούμενης περιόδου με την διοίκηση Ζερβού όπου και πάλι το κίνημά μας συνεργαζόταν άψογα δίνοντας λύση σε χιλιάδες νοικοκυριά που ήταν βυθισμένα στο σκοτάδι.Η στάση του νέου γενικού εμπορίας, σε όλη τη διάρκεια της ”δίωρης διαπραγμάτευσης” στην οποία συναντήσαμε ένα φονικό όπλο, ένα προγραμματισμένο να καταστρέψει πειθήνιο και άκαμπτο τεχνοκρατικό μόρφωμα, καταδεικνύει στο απόλυτο τον σκοπό για τον οποίο τοποθετήθηκε από τη κυβέρνηση Τσίπρα στη συγκεκριμένη θέση, ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα ένα πρώην στέλεχος της intrαlot, μιας εταιρίας που ασχολείται μόνο με κέρδη που προέρχονται από τζόγο και φυσικά καμία σχέση και θέση δεν μπορεί να έχει σε μια κοινωνικού χαρακτήρα επιχείρηση όπως η ΔΕΗ, που δεν υπάρχει για να τζογάρει στα φρουτάκια αλλά να παρέχει το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού και να στηρίζει τα νοικοκυριά ειδικά σε περιόδους ανθρωπιστικής κρίσης όπως η περίοδος που διανύουμε.

Η επιλογή ενός χωρίς αισθήματα μάνατζερ τζόγου, μιας κρεατομηχανής που βλέπει μπροστά του μόνο αριθμούς χωρίς να τον συγκινεί το αίμα και οι κραυγές των πολιτών, είναι μια συνειδητά φονική επιλογή σε μια εποχή που η κοινωνία εξοντώνεται και αφανίζεται εξαιτίας των αντιλαϊκών και βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών που επιβάλλονται και πρόθυμα εφαρμόζουν όλες οι εθελόδουλες κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Πέρα από την καταγγελία η οποία επιβάλλεται για να γνωστοποιηθεί η πραγματική εικόνα που επικρατεί στην ΔΕΗ σήμερα, το κίνημά θα προβεί σε συγκεκριμένες και δυναμικές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 27/11/2017 με αποκλεισμό του κτιρίου που παίζει το παιχνίδι του ο ‘’αδίστακτος μάνατζερ της intralot’’ και ‘’απεργία πείνας διαρκείας από πολίτες που είναι καταδικασμένοι σε θάνατο και μέλη του κινήματος’’ μέχρι να δοθεί οριστική λύση για όλα τα δοκιμαζόμενα νοικοκυριά’’.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΤΑΡΙΑ
Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη και την Ανατροπή. KΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ

Δευτέρα 27/11- 8πμ. Αποκλείουμε την είσοδο της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού – Πατησίων 27.
Μένουμε εκεί μέχρι να τον κρύψουμε. Εξαφανίστε τον πριν να είναι αργά


ΔΕΥΤΕΡΑ 27/11 8πμ.

ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πατησίων 27.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΟΥΝΕ.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

*ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΚΗΣ. *ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ *Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ‘’ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ’’ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

*ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

1 σχόλιο

  1. Ρε τσιπράκο μπας και το βραβείο που σου δώσανε τόχει χρηματοδοτήσει ο σουλτάνος ερντογάν; Γιατί μόνο αυτός και ο παντουρκισμός έχουν ωφεληθεί από αυτά που έχεις κάνει, ( ευρωπαϊκό έργο; )…..δηλαδή να ανοίξεις τα σύνορα με την Τουρκία και να μπούνε στην Ελλάδα μας μέχρι τώρα περίπου 1.500.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, με στοιχεία της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 είχαν μπει από Αιγαίο και Έβρο 1.270.000. Ρε ανθέλληνα τσιπράκο από όλους αυτούς στην πατρίδα μας έχουν μείνει μόνο 60.000; Ρε ψευταρά τσιπράκο σε ποιον τα πουλάς αυτά τα καρατζογιλίκια; Τους έχεις μετρήσει; Και πότε και πως φύγανε από εδώ από την Ελλάδα και πήγανε όπου πήγανε; Ρε τσιπράκο, ρε βαλτέ του παντουρκισμού και του ερντογάν, μας έχεις πουλήσει στην Τουρκία και δεν το ξέρουμε; Ρε αφιλότιμε για αυτό το τρισάθλιο έργο σου σε βραβεύσανε στας ευρώπας; Ου να χαθείς, και να πας στην Τουρκία να ζήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση