GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλε φωτιά στο σπίτι και έκαψε ζωντανή τη θεία του

Ο 53χρονος ανιψιός της 95χρονης, η οποία είχε βρεθεί δολοφονημένη την περασμένη Τρίτη, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι ό...


Ο 53χρονος ανιψιός της 95χρονης, η οποία είχε βρεθεί δολοφονημένη την περασμένη Τρίτη, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι όπου διέμενε στην κοινότητα Δαφνί Λακωνίας, φέρεται να είναι ο δράστης και συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του αστυνομικού τμήματος Ευρώτα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, την πυρκαγιά στο σπίτι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 95χρονης, λόγω εγκαυμάτων, την προκάλεσε ο 53χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν στελέχη του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, διαπίστωσαν ότι η φωτιά στο σπίτι, όπου διέμεναν μαζί η 95χρονη και ο 53χρονος, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού και αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και εμπρησμό και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση