GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρωσία στέλνει ωκεανογραφικό σκάφος για να συνδράμει στις έρευνες για το χαμένο υποβρύχιο

Ένα ωκεανογραφικό πλοίο θα στείλει η Ρωσία για να συνδράμει στις έρευνες που γίνονται για το υποβρύχιο της Αργεντινής που αγνοείται από ...


Ένα ωκεανογραφικό πλοίο θα στείλει η Ρωσία για να συνδράμει στις έρευνες που γίνονται για το υποβρύχιο της Αργεντινής που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη.

Την είδηση ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αργεντινής μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αργεντινός ομόλογός του Μαουρίτσιο Μάκρι.

Ο πρόεδρος της Αργεντινής ευχαρίστησε τον Πούτιν ο οποίος είπε ότι θα δώσει αμέσως εντολή να αποπλεύσει αμέσως προς την περιοχή ένα ρωσικό ωκεανογραφικό πλοίο εφοδιασμένο με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά.

Με τη ρωσική συμβολή, τα κράτη που συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης φθάνουν πλέον τα δεκατρία. Οι υπόλοιπες χώρες είναι οι εξής: Γερμανία, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Νορβηγία, Περού, Ηνωμένο Βασίλειο και Ουρουγουάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση