GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι στους δρόμους οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ...

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ Ε.Α.Σ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ   Την περασμένη Πέμπτη 9/11/2017 οι...

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ Ε.Α.Σ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  
Την περασμένη Πέμπτη 9/11/2017 οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ βρέθηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στη συνάντηση που είχαν με τους κ. Ασημάκη και κ. Καρατζά, συνεργάτες του Υπουργού, διαπίστωσαν για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία δε έχουν σχέδιο για τη σωτηρία και την ανάπτυξη της εταιρείας.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά μας δήλωσαν τις καλές προθέσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεταφέροντας τις ευθύνες της χρηματοδότησης «από τον Άννα στον Καϊάφα».
Τρία (3) χρόνια τώρα η κυβέρνηση χωρίς συγκεκριμένη πολιτική για τα ΕΑΣ ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία προσπαθεί να εξασφαλίζει τους μισθούς των εργαζομένων χωρίς την αναγκαία χρηματοδότηση για να βάλει την εταιρεία σε παραγωγική λειτουργία.
Υποσχέσεις και δεσμεύσεις ακόμη και απ’ τον Υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη για αναγκαία χρηματοδότηση 50 εκ. ευρώ, ποτέ δεν έγινε πράξη.
Φανερό είναι ότι το μοναδικό σχέδιο της κυβέρνησης που εφαρμόζεται είναι το κλείσιμο της εταιρείας με το μαρτύριο της σταγόνας.
Σε μια εποχή που οι παραγγελίες σε οπλικά συστήματα και πυρομαχικά είναι στο ζενίθ, η εγχώρια αμυντική βιομηχανία πεθαίνει ενώ οι μεσάζοντες πλουτίζουν.
Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων και θα είναι μαζί τους αύριο Τρίτη 14/11/2017 στην Απεργία και στη συγκέντρωση στις 12.00 στο Υπουργείο Οικονομικών.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση